Gyenesdiáson téliesítették az idei kempingszezont

Ősszel és télen, karácsonykor és szilveszterkor is – a jövő év vízkeresztjéig – kempingezhetnek a természetközeli szálláshelyeket kedvelők a gyenesdiási Caravan Kempingben.

A Nyugat-Balaton népszerű nyaralóhelyén most egy magántulajdonban lévő szálloda-, panzió- és apartmanház-tulajdonos döntött úgy: ősztől is nyitva tartja kempingjét, téliesíti, és az év végi ünnepnapokra is várja a vendégeket. A kemping vonzerejét feltehetően az is erősíti majd, hogy mellette fut a balatoni bringaút, van kerékpárkölcsönzés és mind-össze százötven métert kell megtenni a vízpartig.

Létező turisztikai igénynek, jó üzleti elgondolásnak nevezte a gyenesdiási kezdeményezést a Balatoni Turisztikai Szövetség elnöke. Hoffmann Henrik szerint az európai síparadicsomok által nyújtott szolgáltatásokhoz hasonlóan a Balatonnál is kialakulhat a kereslet egy a gyenesdiásihoz hasonló, nem csak nyári kempingezést biztosító turisztikai szolgáltatás iránt. A vizesblokkot leszigetelték, a lakókocsik egy részét fűthetővé tették, így a többek között étteremmel, bárral, mosási lehetőséggel, játszótérrel felszerelt kempingben már január 6-ig lehet üdülni.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!