Fókuszban a keresztény pedagógusi szerep

Ismét megrendezik a Pécsi Egyházmegye Pedagógus Konferenciáját. Ezúttal Varga László atya, a Kaposvári egyházmegye püspöke is tart előadást.
 

Idén november 15-én, pénteken, a Pollack Mihály Műszaki kar nagy előadótermében tartják a rendezvényt, melyre az egyházmegye minden pedagógusa hivatalos, óvodapedagógusok, általános és középiskolai tanárok egyaránt, hogy egyszerre tudjanak az összes pedagógus munkatárshoz szólni.
A pedagógus konferencián olyan emblematikus meghívottak tartanak előadásokat, akik teljes mértékben szakavatott módon tudják képviselni a keresztény pedagógiát. A korábban püspök – érsek atya által felépített tematika alapján, a keresztény antropológia, a keresztény szerepvállalás nagy témakörébe illeszkedően ez alkalommal, a keresztény pedagógusi szerep és felelősségvállalás kérdése kerül terítékre. A tematika teljes körű feldolgozása érdekében egyházi személy és világi személy tartja meg előadását az adott témakörben. Most Varga László kaposvári püspök, Frivaldszky Edit, valamint Krúdy Tamás tart előadást.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!