Foglalható repülőjegy a Pécs-Pogányból induló járatokra

A napokban hivatalossá vált, hogy több mint másfél évtized után újra indulnak járatok a Pécs-Pogányi Repülőtérről. A pecsma.hu úgy fogalmazott, jó hír érkezett azoknak, akik az utazást tervezik, telefonon ugyanis már lehet jegyet foglalni a gépekre.

Mint arról korábban a BarcsMédia is írt, az idei évtől, a légikikötő, a város és a Universal Air légitársaság megállapodása értelmében március végétől Pogányból közvetlenül lehet eljutni repülővel Münchenbe és Máltára, sőt május közepétől Korfura is. A jegyértékesítésről, a menetrendekről azonban eddig nem volt információ. Most már a repülőtér közzétette a tervezett menetrendet, valamint megírták azt is, hogy jegyek a légitársaság weboldalán, valamint applikáción keresztül március 1-től foglalhatók, és hamarosan megkezdődhet a jegyértékesítés a szerződött utazási irodai partnereknél is. Azonban már most is lehet jegyet vásárolni a müncheni és máltai járatokra, mégpedig telefonon. Február 12-től már foglalható így repülőjegy a Universal Air angol nyelvű ügyfélszolgálatán (+356 212 55 212) keresztül.

A légitársaság tájékoztatója szerint Máltára 79.-EUR a jegyár irányonként, Münchenbe 159.-EUR irányonként. Kétéves kor alatt az utazás ingyenes.
A fenti árak tartalmaznak egy darab, maximum 7 kilogrammos kabintáskát (40x30x22 centiméter), továbbá egy feladott poggyászt, amelynek súlya legfeljebb 15 kilogramm. További 15 kilogrammos súlykeret 30 eurós áron vásárolható.
Fotó:pecsma.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!