Fenyőárusokat és adventi vásárokat látogatnak a revizorok

A NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága a fenyőfaárusok, édességgel és kézműves termékekkel kereskedők, zöldség- gyümölcskereskedők, valamint hús - és halárus standokat, üzleteket látogat a héten is. A revizorok a vármegye piacain, valamint az adventi vásárokon is ellenőriznek.
 

A NAV tájékoztatója szerint a vizsgálatok a vármegye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal baranyai munkatársai december 11. és 17. között kedden Pécsett az autószerelőket, szerdán Szászváron és Mágocson a vendéglátóhelyeket, csütörtökön pedig Szigetváron a József Attila utcai üzleteket és vendéglátóhelyeket ellenőrzik – tájékoztatta lapunkat a NAV. Mint írják, a revizorok decemberben a vármegye egész területén ellenőrzik a közterületen, adventi vásárokon, piacokon és bevásárlóközpontokban az ünnepekhez köthető szezonális termékeket árusítókat és a vendéglátókat.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Fiatalok az olvasás népszerűsítésért - László Patrik és a Barcsi Irodalmi Kör

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!