Felnőtteknek szerveznek táncversenyt Pécsett

Az első, és kiemelten szeniorok számára szervezett táncfesztiválnak és minősítő versenynek ad otthont Pécs, április 27-én. A stíluspaletta széles lesz, klasszikus balett, folklór, kortárs tánc egyaránt szerepet kap.
 

A pecsma.hu tájékoztatója szerint a PKK Apáczai Művelődési Ház ad otthont április 27-én, szombaton 10.30-tól az I. Pitypang Táncfesztiválnak, mely egyben minősítő verseny is. A Pitypang Művészeti Alapítvány vezetőjétől, a program szervezőjétől, a nívódíjas Markó Évától megtudtuk, az országban egyedülálló eseményről van szó, melyen a fókusz a felnőtt és a szenior korosztályon lesz. Bár hazánkban sok-sok táncverseny és fesztivál létezik, melyre 5 évestől akár 99 éves korig várják a jelentkezőket, olyan rendezvény, melyen kifejezetten az idősebb korosztályt fogadják, eddig nem volt.

– Hatalmas álmom válik valóra, végre egy olyan eseményen vehetünk részt, ahol a figyelem középpontjában kivételesen a felnőtt és szenior amatőr táncosok állnak majd. Szívügyemmé vált a felnőttoktatás pár éve, próbálom keresni a kapcsolódást más hasonló csoportokkal, egyesületekkel az országban. Bízom a folytatásban, és köszönöm minden lelkes támogatónak, akik az őszi pécsi Swimathon kampányban a fesztivál megvalósulását támogatták! – foglalta össze Markó Éva.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!