Farsangi barkácsolás, helytörténeti előadás és új kiállítás is szerepel a barcsi könyvtár februári programkínálatában

Az előző év rendezvényeiről és az erre az évre tervezettekről is tájékoztatott a Barcsi Krónikában a Városi Könyvtár vezetője. Sziács Lászlóné elmondta, 2019-ben 98 programjuk volt, és már készül az idei rendezvénynaptár is.
 

Egyelőre még nincs elfogadott költségvetése az intézménynek a 2020-as évre, de már megkezdődött a programok sora. Januárban 3D nyomtatás zajlott a falak között, most pedig már farsangra és a Házasság hetére készülnek. Sziács Lászlónétól megtudtuk, hogy a Magyar Kultúra Napja tiszteletére készült kiállítást lassan lebontják, hogy állományukból összeállíthassák a következő tárlatot, mely már a társas kapcsolatokról és a házasságról szól.
Február 13-án a felnőtteket várják Rózsás Márton helytörténész idei első helytörténeti előadására, azt követően pedig a gyermekeket egy kis barkácsolásra, farsangi álarc készítésre.
Március szavalóversenyt, íróolvasó találkozót, rajzpályázatot és digitális témahetet hoz, de már az áprilisi programok is körvonalazódnak, Költészetnapjával, Húsvéttal és Nemzetközi Könyvfesztivállal.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!