Együttműködési szerződést kíván kötni a Zsolnay

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel megállapodása nem csak a pécsi márkát teszi még ismertebbé, de a Zsolnay védjegyek értékét is növeli mind idehaza, mind külföldön – írja a pécsi önkormányzat közleménye.
 

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonosa, a pécsi önkormányzat közleményt juttatott el a pecsma.hu oldalhoz arról, hogy a pécsi gyár vezetésének sikerülhet együttműködési szerződést kötnie a Danubius Zrt. budapesti Radisson Blu Béke Hoteljével.
A városháza tájékoztatása szerint a Zsolnay nem kizárólagos védjegyhasználatot enged a „Zsolnay” szóvédjegyek tekintetében. Ez azt jelenti – magyarázzák -, hogy a hotel egyebek mellett a Zsolnayról elnevezett kávéház és művészeti szalon működtetésével népszerűsíti az ikonikus pécsi céget. Ezen kívül közös PR megjelenések, a Zsolnaynak nyújtandó kedvezmények, szolgáltatások szerepelnek a stratégiai megállapodásban, de egy közvetlenül a porcelánmanufaktúra termékeit népszerűsítő vitrinsarok is helyet kap a budapesti hotelben.
Fotó:alamy.com

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!