Egyre több az IRU-diplomás a Gazda Trans Kft-nél

A rinyaújlaki Gazda Trans kft. 3 gépkocsivezetője kapott szombaton IRU-diplomát: Andik József, Basics György és Takács Róbert, 1 millió balesetmentes kilométer, 20 éve a pályán és több mint 5 éve ugyanazon cégnél, ezzel 9 főre emelkedett az IRU-diplomás gépkocsivezetők száma a cégnél.

145 gépkocsivezetőnek ítélte oda 2023-ban az MKFE ajánlása alapján az IRU-diplomát a Közúti Fuvarozók Nemzetközi Egyesülete (IRU). A szombati diplomaátadó ünnepségen a gépkocsivezetők Barna Zsolttól, az Egyesület elnökétől és Dr. Kerékgyártó Jánostól, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) közlekedési hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkárától vehették át az oklevelüket.
A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének tájékoztatása szerint, 2024. június 1-jén az IRU-diploma átadó ünnepségén, Barna Zsolt, az MKFE elnöke üdvözlőbeszédében kiemelte: az Olimpia évében bátran nevezhető olimpikonokhoz mérhető kiváló teljesítménynek az 1 millió kilométer balesetmentes levezetése.

„Hogy szemléltessük, mekkora kihívásról beszélünk, ez a távolság a huszonötszöröse a Föld kerületének, de ennyi kilométer arra is bőségesen elegendő lenne, hogy a Holdat megjárják oda-vissza – mondta Barna Zsolt a díjazott gépkocsivezetőknek. – Ami pedig az összteljesítményüket illeti: Önök összesen 145 millió kilométert vezettek balesetmentesen, ez annyi, mint a Nap-Föld távolsága, amit még a fény is 8 perc alatt tesz meg.”

Az MKFE elnöke hangsúlyozta, hogy ez a hatalmas teljesítmény és a diploma a bizonyíték arra, hogy a magyar gépkocsivezetők kiváló és példaértékű szakemberek, akik nap mint nap bizonyítják, hogy a kitartás, a pontosság és a felelősségteljes hozzáállás milyen messzire vezethet. Barna Zsolt ugyanakkor kiemelte: ez a teljesítmény nem jöhetne létre a családtagok támogatása nélkül, akik megteremtik a nyugodt és kiegyensúlyozott hátteret a gépkocsivezetők számára, ezért nekik is minden nap köszönet jár a türelmükért.

Fotó: Kurdi Zoltán/MKFE

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!