Egyedi zenei élmények várnak ránk hamarosan Baranyában

Láthatóan nem félünk a vírustól, igen aktív koncertélet zajlik az év kezdetétől Baranyában, s az elkövetkező egy hónap során is egymást érik majd a jobbnál jobb hangversenyek, írta a bama.hu.

A Zorán-koncert, és a pécsi jazztehetség, Pátkai Rozina estje után január 19-én, a Kodály Központban egy klasszikus várja az érdeklődőket. A Mesterbérlet keretében Schumann-kompozíciókkal, világsztár együttessel és előadókkal, a Budapesti Fesztiválzenekarral, a lengyel származású, német karmesterrel, Marek Janowskival, és Francesco Piemontesi zongoraművésszel. Január 20-án, a Pannon Filharmonikusok az ifjú Richard Strauss és az ifjú Schubert műveit szólaltatják meg Bereczky Dávid kürtművész szólójával, majd 29-én ugyancsak a Pannon Filharmonikusokkal felcsendül „A vörös hegedű”. A címadó darab egy film zenéje, az előadó pedig Elina Vähälä hegedűművész, aki megnyerte többek között a New York-i Ifjú Koncertművészek Nemzetközi Versenyét.  

Aztán jön két PFZ-koncert, február 5-én a Fantasztikus hősök bérletes előadás az azonos című könyvet kelti életre, miközben egyedi házbejárást tart a zenekar igazgatója, és ismét rendkívüli program készül Valentin-napra (február 14.), egy könnyed klasszikus műsor Barbara Streisand dalainak szimfonikus előadása, Király Linda, Király Viktor és Veres Mónika Nika közreműködésével. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

"Boldog vagyok, de egyedül nem BOLDOGulok"- szakszolgálati hét a barcsi tagintézményben

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!