Cekkerország finomságai az Ízörzőben

A hajdan „Cekkerországnak” titulált település Háromfa, és az ott élők egy csoportjának főztje kapott helyett az Ízőrzők műsorban.

Kézműves hagyományait ma is őrző településen, Jüngling Jánosné mutatta be a cekkerkészítést, valamint kukorica-csuhéból készített virágok alkotásának művészetét, miközben helyi gasztronómiai alkotások is készültek. Paradicsomos bableves savanyú káposztával, kukoricakásával töltött karalábé, böllérmáj krumplival, törpeharcsa paprikás juhtúrós galuskával és túrós-meggyes „kőtt” rétes. A műsort a tél folyamán, a Duna Televízió tűzi műsorára.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!