Bőszénfai vendéglőt tüntettek ki

A Magyar Turisztikai Ügynökség elismerését kapta meg a Bőszénfai Vadaspark vendéglője a napokban. A természet közelségét, a helyi alapanyagok felhasználását és a nem mindennapi étkeket is figyelembe véve kapta meg a Rozmaring-díjat a Bőszénfai Vadaspark Zselicvad Étterme. 

A Magyar Turisztikai Ügynökség elismerését minden évben, régiónként egyetlen étteremnek ítélik oda. A felszolgált étkek legfontosabb alapanyaga a prémium minőségű, helyben nevelt szarvas húsa: kívánság szerint, a saját vadfeldolgozó üzem ennek megfelelően készíti elő a húst. Helyben készül ételek, lekvárok: a „zselici varázslat” része, az első fogástól az utolsóig háziasan egyedi ételek kerülnek a tányérra. A csipkelekvárt a környéken szedett bogyókból, a konyhán készítik. Felhasználják a Zselicben gyűjthető gombákat, tavasszal a medvehagymát – írja a kapos.hu.

Fotó: visitkaposvar.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!