Baranya megye büszke fürdőire

Ezen a nyáron már negyedik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban is három kategóriában kerestek győztest. Az idei megmérettetésen három Baranyai fürdő is előkelő helyen végzett.
 

Az Év Fürdője a magyarországi fürdők legnagyobb megmérettetése. A közönségszavazásban 2018. június 1. és augusztus 31. között, három kategóriában, közel 200 fürdő versenyzett. A szavazást a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. Rekordszámú, közel 170 ezer szavazó voksolt, a versenyben összesen 176 ezer szavazat érkezett. Kilenc Baranya megyei fürdő mérkőzött meg a versenyben. Közülük a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő Az Év Fürdője kategóriában, akárcsak tavaly, most is 6. lett. Az Orfű Aquapark, amely 2016-ban A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriának győztese volt, idén az 5. helyen tért vissza a versenybe. Az élbolyban végzett még a Thermal Spa Siklós is, ami Az Év Feltörekvő Fürdője 2018 kategóriában lett 11., hármat javítva múlt évi helyezésén.
Az Év Fürdője 2018-ban a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő lett, amely 2016-ban, Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában már behúzta az első helyet. Az Év Feltörekvő Fürdője 2018-ban az Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő lett. A Helyiek Kedvenc Fürdője címet a Tiszavasvári Strandfürdő szerezte meg.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!