A Balatonnál megkóstolható Európa legjobb csoki fagyija

Egy gyenesdiási cukrász lett ugyanis a második a fagylalt világkupa európai döntőjében. A gyenesdiási Bringatanya il mio cioccolato, vagyis az én csokoládém nevű fagylaltja így az egyik európai résztvevője lehet a szeptemberi világdöntőnek. Annak a nyertese pedig egy éven át a világ legjobb fagylaltja címet viselheti majd.

Somogyi Renáta receptje szerint a fagylalt alapja Sao Toméból származó kakaóból készült 70,5 százalékos étcsokoládé, amihez maracuja gyümölcsöt tettek, a tetejére pedig karamellizált ostyalap és kakaóbab töret került. A bolognai versenyt egy holland cukrász nyerte mézes-joghurtos málnafagyijával.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!