Balatonlelle adventi büszkesége a fából faragott betlehem

Augusztus végén a Lölle Hagyományőrző Egyesület kezdeményezésére Balatonlelle adott otthont egy fafaragó tábornak. Az önkormányzati támogatásért cserébe az alkotók felajánlották a saját maguk által faragott betlehemet a városnak, írta a likeBalaton.hu.

A nagyméretű szoborcsoportot így a nyári fafaragó tábor alkotóinak keze munkáját dicséri. A betlehem stílusosan egy fa házikóban helyezkedik el, melyet illatos fenyőágakkal és szép fényekkel díszítettek. A park ünnepi köntösbe öltöztetése 32 balatonlellei vállalkozó összefogásnak köszönhető.
A rendezvényhez csatlakozott az a frissen alakult helyi vállalkozói klub, melynek első akciója a park ünnepi díszbe öltöztetése volt. Fogadj örökbe egy fényfűzért szlogennel 15 égősort, világító díszeket helyeztünk ki és egy óriási szénabála-angyalkát is készítettünk. Mi magunk másztunk a fákra, csavartuk az égősorokat, dekoráltuk a betlehemi házikót és anyagilag is hozzájárultunk az óriás adventi koszorú dekorálásához, a fenyőágak beszerzéséhez – mondta Fárbás Tímea, a vállalkozó klub szóvivője a portálnak.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!