A Balaton strandétele 2019-ben, kovászos uborkából készült leves

Kovászosuborka-leves nyerte az idei Év Strandétele díjat a Balatonnál a WeLoveBalaton és a Balatoni KÖR által idén már ötödszörre meghirdetett versenyen.

A lap tudósítása szerint most először több étellel is lehetett nevezni, a másik szabályváltozást pedig a kényszer szülte, ugyanis annyira erős volt a döntő mezőnye, hogy a zsűri döntése értelmében dobogósokat is hirdettek. A Zamárdi, Tiki Beach Bisztró, Kovászosuborka-levesét a Marhaszegyes ciabatta követi dobogón. Ezt Balatonmáriafürdő n készítik a Port Burger-ben, a harmadik helyezett pedig a Balatonlellei Málna Büfé, Tex-Mex salátája lett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!