Bábszíntér is ünnepel

Bábtáncoltatással, énekmondással, dudaszóval és rengeteg humorral várja a családokat az Advent elkövetkező hétvégéin a BábSzínTér.

 

A kaposvarmost.hu úgy fogalmazott, hogy december 9-én, 17 órakor, a felvidéki mesemondó, Écsi Gyöngyi Teremtésmeséje igazi szívbéli ajándéknak ígérkezik mindenki számára. A mesemondó léleknyitogató élményt ígér kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.  A történet egyes elemeiből kirajzolódnak az évezredes magyar lelkiséget meghatározó irányvonalak, és képet festenek a keresztyén létformában máig életben maradó népi bölcsességről.

Az interaktív történetből megtudhatjuk, hogyan szerzett magának Ádám több, földön töltött időt az először kapott 30 éve mellé, és micsoda civakodást rendeztek Évával.A harmadik adventi gyertyagyújtás napján az ősi, kincses hagyományokra visszatekintő betlehemes játékkal kedveskedik Fabók Mariann és Keresztes Nagy Árpád a családoknak, akik Krisztus születését ízes magyar nyelven, rengeteg humorral, végtelen kreativitással és kifogyhatatlan lendülettel mesélik újra.  December 24-én délelőtt Vitéz László várja a gyerekeket a BábSzínTérbe, aki palacsintasütőjével tanítja móresre az ördögöket. A sziporkázó életvidám bábjáték Pályi János előadásában igazi vidám hangulatot teremthet a családok körében az ünnep beköszönte előtt. Mindhárom előadás kezdete előtt egy órával kézműves foglalkozás, játszóház, babaszuszogó és büfé is várja a családokat.
 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!