Átfogó kutatás készül a Balatonról

A Tó-retró blog átfogó kutatást indított a Balatonról, amelynek keretében egy kérdőív kitöltésével bárki elmondhatta, hogy milyennek látja és milyennek szeretné látni a magyar tengert. A felmérés arra kereste a választ, hogy milyennek látják a magyarok jelenleg legnagyobb tavunkat, és véleményük szerint milyen irányba kellene tovább fejleszteni.

 

A kutatás keretein belül bárki elmondhatta, hogy mely szolgáltatásokat, programokat étkezési lehetőségeket tartja megfelelő színvonalúnak vagy éppen ellenkezőleg: miket hiányol a tó partján. A bloggerek arra is választ kerestek, hogy a Balaton sz relmesei miként reformálnák meg a strandok jelenlegi rendszerét, vajon találnak-e a külföldön bevett minták közül a számukra vonzó alternatívát. 
A Tó-retró blog számára mindig kiemelt fontosságú téma volt a magyar tenger múltja és lehetséges jövője. Az oldalon jelentek meg először olyan írások, amelyek bemutatják a Balaton mélyén rejtőzködő 1600 milliárd forintnyi aranykészlet, az első magyar tengeralattjáró vagy éppen a tó mélyén található titokzatos romok történetét. Az idén negyedik évfolyamába lépő Tó-retró cikkeit már több mint 5 millióan olvasták el. A jelenlegi kutatás már a második ilyen jellegű felmérés a blogtól, de most fókuszáltak először a Balatonnal kapcsolatos témára (az első Nagy Retró Kutatás címen futott).

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!