Átadták, és már javításra is szorul a pécsi Mesepark

Mint arról mi is beszámoltunk, nagy érdeklődés mellett nyílott meg a múlt hétvégén Pécsett, a régi vidámpark helyén épült un. Mesepark. Ma már arról tudósíthatunk, hogy javítani kell egyes elemeket, de nem rongálás miatt.

A sérült játékelemekről készült, és a közösségi portálon megosztott fotók alapján többen úgy gondolták, a vandálok is felkeresték a meseparkot. A Biokom azonban cáfolta a feltételezést. „A jó hír a rosszban, hogy a játékok nem vandál kezek miatt rongálódtak meg. A Meseerdő múlt hétvégi megnyitója nagy érdeklődést váltott ki, és sajnos a nagy tömeg miatt előfordult, hogy néhány látogató nem figyelt oda kellőképpen, a gyerekek rámásztak, ami a díszgombák véletlenszerű megrongálódásához vezetett.” – olvasható a pecsaktual.hu oldalán.
Információink szerint több ezer látogató érkezett a helyszínre, és bizony előfordult, hogy a dísznek készült elemek közül jópárat, játéknak vagy ülőalkalmatosságnak véltek. Ezek pedig nem bírták a megterhelést. Az öntöttbetonból készült gombák szárai eltörtek. A városi cég a pecsaktual.hu-nak írt levelében azt ígérte: „A gombákat felújítjuk, megerősítjük, pótoljuk hamarosan visszaállítjuk azokat eredeti helyükre. Ezen felül tájékoztató táblát helyezünk ki, mely felhívja a látogatók figyelmét arra, hogy a gombák díszítőelemek, és nem játékok.”
Fotó: pecsaktual.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!