Állatkertben alhatnak a gyerekek Pécsett

Szeptember 29-én Da Vinci Pizsamaparti indul a Pécsi Állatkertben, ahol a tengerek és óceánok lélegzetállító világával ismerkedhetnek meg közelebbről a résztvevők, és első alkalommal éjszakázhatnak az állatkertben.
 

Szeptember 29-én izgalmas programra invitálják a gyerekeket a Pécsi Állatkertbe. Az országban elsőként Pécsett rendezik meg az Állatkerti Pizsamaparti elnevezésű eseményt, amely este fél héttől másnap reggel fél kilencig tart. Az eseményen a gyerekek éjjel kalandozhatnak az állatkertben, kincsek után kutathatnak, és testközelből ismerhetik meg a világ legkülönbözőbb élőlényeit. Állatsimogatás, állatetetés, bátorságpróba és még sok érdekesség lesz. A Da Vinci TV állati élményóráján pedig mozizással és játékkal egybekötve tudnak meg további nem várt érdekességeket a tengerek lakóiról. Az éjszakai kalandok végeztével a pizsamás felfedezők az állatkert Akvárium-Terráriumában töltik az éjszakát.
 A Da Vinci TV a szórakoztató és egyedi tanulást különleges helyszíneken megrendezett pizsamapartikon hozza el a gyerekek számára. A TV-csatorna tematikájához igazodó izgalmas helyszíneken szervez ottalvós programokat. A Da Vinci Pizsamaparti egy olyan egyedülálló program, ahol a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó érdekes tematikákkal.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!