3000 gyermek támogatására indít országos gyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet

Kapaszkodókra minden gyermeknek szüksége van! – Különleges helyszínen, egy falmászóteremben hirdeti meg hagyományos, országos pénzadománygyűjtését a gyermekekért végzett munkájának támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet. Az adományokat a szervezet nyári gyermektáboraira és az egész évben több mint 3000 rászoruló gyermeknek esélyt adó Kapaszkodó programjának folytatására fordítja a Segélyszervezet. Az egyik táborhely évek óta: Kastélyosdombó.
 

A gyermekkori kapaszkodók fontosságáról, a 11. alkalommal elinduló kampány részleteiről különleges szemléltető eszközök segítségével tartott sajtótájékoztatón számol be Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató, 2024. május 7-én. A rendezvényen részt vevő gyerekek foglalkozásaiba bekapcsolódnak Lékai-Kiss Ramóna színésznő és Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, a segélyszervezet ismert önkéntesei.
Az akció célja, hogy a Segélyszervezet minél több gyermeknek adhasson ESÉLYT a szegénység okozta hátrányok leküzdésére. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is a 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu/kapaszkodo oldalon lehet csatlakozni a gyermekek felzárkózását segítő rendszeres fejlesztő foglalkozások illetve nyári táborok szervezésének támogatására indított pénzadománygyűjtéshez.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!