A 23. emeletre a somogyi lánglovagok rohantak fel a leggyorsabban

Három perc alatt felért a 23 emeletre a győztes páros a 18. lépcsőfutó bajnokságon. Az ország legjobbjai nagyatádi tűzoltók lettek. Húszkilós felszereléssel a hátukon 414 lépcsőt kellett leküzdeniük a tűzoltóknak a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében.
 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Magyar Tűzoltó Szövetség által szervezett 18. Országos Lépcsőfutó Bajnokságra száznegyvenhárman neveztek.
 A hét somogyi tűzoltó - a nagyatádi Kiss János Tamás, Horváth Dániel, a barcsi Dibuz-Pávics Szabolcs, a marcali dr. Gelencsér András, a kaposvári Bán Szabolcs, Óvári Timót és Kordély Péter - korcsoportok szerinti osztásban, egyéniben és párban vágtak neki a több száz lépcsőnek, húsz kilónál is nehezebb felszereléssel. A párosok tagjainak együtt kellett maradniuk, egy lépcsőfordulónyinál nagyobb távolságra nem távolodhattak el egymástól. Végül a nagyatádi duó, Horváth Dániel és Kiss János 3 perc hat másodperc alatt hódította meg 23 emeletes épületet.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!