Zöldhulladék gyűjtés

 A „DÉL-KOM” Dél-Dunántúli Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatója szerint térítés nélküli zöldhulladék gyűjtési akciót szerveznek Barcsra augusztus végére. A kertekben, udvarokban, konyhában keletkező növényi szerves hulladékok elszállítását vállalják, ha a zöldhulladék az ingatlanok előtti közterületen könnyen megközelíthető, az ágak kötegeltek, a szóródó anyagok pedig zsákokban vannak.
Kaszálék, virág, falevél és egyéb apró zöldhulladék egyaránt kihelyezhető, de vigyázni kell arra, hogy a közterületet ne károsítsa, és balesetveszélyt se jelentsen.

A menetrend ezúttal is a már jól ismert útvonalat követi, első nap augusztus 28-án a Barátság és a Rákóczi utca határolta városrész, kedden a Vasvári - Mező - Gárdonyi  utcák környéke és a Nagyhíd valamint Bimbó utca a soros, a bekötőkkel és Pilicával.
A hét közepén mennek az autók a Béke utcába, a Vásártérre és környékére, valamint Drávaszentesre és Somogytarnócára. A rendelő környéke, a Hősök tere, a Köztársaság utca valamint a Bajcsy utca és Belcsa a csütörtöki menetrendben szerepel, míg az állomás környéki utcák és Barcstelep az utolsó, pénteki napon, vagyis augusztusban kezdődik és szeptemberben ér véget az idei őszi zöldhulladék gyűjtés Barcson.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!