Vízivarázs vetélkedővel zárták az évet az úszók

Jutott úszóverseny még az év utolsó hónapjára is, ahol brillírozhattak a BVSE úszó szakosztályának versenyzői, ráadásul a rendezők is a barcsiak voltak, de ma már egy vidám, játékos vetélkedőn is túl vannak.

 

A Barcs Kupa Mikulás napi hangulatát felülírta már az a jó hangulatú Vízivarázs családi vetélkedő, ahol a rendezők, és a versenyzők szülei is a medencébe ugrottak.
Némethné Bojtor Beáta, a Dráva Úszó és Szabadidősport Egyesület elnöke szerkesztőségünknek elmondta, hogy ígéretet teljesítettek ezzel a programmal.
Nyaranta vizes játékokat és tábort is szervez az egyesület tagjainak, valamint szeptember elején egy évadnyitó pikniket, de idén ez utóbbi elmaradt, és akkor azt
mondták, hogy kárpótlásként vízivarázs vetélkedőt rendeznek a családoknak. Az októberre tervezett program végül is, most valósult meg, de a várt hangulatnak
megfelelően zajlott, fantasztikus sikert aratott. Mint megtudtuk, az egyesületi tagság 70 fős, szinte állandó összetételű, és a szezont 62 versenyzővel nyitották. Azt is tudni kell, hogy a saját szervezésű programok, és versenyek miatt, itt komoly munka hárul az egyesületi tagokra és szülőkre év közben, így az a játékos vetélkedő köszönet és jutalom is mindenki számára.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!