Vízi varázs - ezúttal a rendezőknek

Vízi varázs vetélkedőt tartottak a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban, de ezúttal nem szakosztályok úszói játszottak és versenyeztek egymással, hanem a barcsi úszók családtagjai. Négy csapat jelentkezett a családi vetélkedőre, az összeállításban mindenhol szerepelt felnőtt és diák is.

A játékos vetélkedők folyamán különböző ügyességi feladatokat kellett elvégezniük a csapatoknak, például medencéből merített víz fej fölött átadása, és a sor végén álló hordóba öntése, vagy érem gyűjtés a medence aljáról és labdagyűjtés a víz felszínéről, de tollas ütők segítségével is terelgettek labdákat egyik oldalról a másikra.
A Kovács család és az Edzők csapata felváltva vezetett, végül azonos pontszámmal végeztek. Szétúszással döntötték el az első hely sorsát a Kovács család javára. A harmadik helyre a Cziráki család tagjai úsztak, míg a negyedik helyet a Markó- Botika család szerezte meg, írta Horváth Gábor sportreferens a közösségi portálon. A Vizi varázs Vetélkedőt a Kapos Dynamic Sport és Szabadidő Egyesületet szinkronúszóinak műsora indította el, majd később ők is csatlakoztak a családi és baráti csapatokhoz. Némethné Bojtor Beáta, a Dráva Úszó- és Szabadidősport Egyesület elnöke szerkesztőségünknek elmondta, hogy nagyon jó hangulatban telt el a péntek délután, mely a versenyt követően egy közös piknikkel zárult.  

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!