Virággal és színvonalas műsorokkal köszöntötték a hölgyeket a településrészeken

Péntek délután asszonyokkal és lányokkal telt meg a drávaszentesi és a somogytarnócai faluház, nőnap alkalmából köszöntötték őket, ajándékul pedig színvonalas műsorral és virággal kedveskedtek a szervezők.

Pavlovics Istvánné, a Móricz Zsigmond Művelődési Központ munkatársa szerkesztőségünk megkeresésére elmondta: az ünnepi műsort Varga Zoltán, településrészi képviselő nyitotta meg, aki köszöntötte a hölgyeket a jeles nap alkalmából. Őt követte Péntek Gábor nőnapi verse, mely megmelengette a résztvevő hölgyek szívét. Ezek után a Vikár Béla Művészeti Iskola énekesi kedveskedtek egy szívmelengető műsorszámmal. A nőnap egy közös beszélgetéssel, kellemes hangulatban telt Drávaszentesen.

Ünnepeltek az asszonyok és lányok Somogytarnócán is, a kora esti ünnepi műsor zenés esttel zárult. Otárticsné Hosszú Melinda, a Móricz Zsigmond Művelődési Központ munkatársa szerkesztőségünk megkeresésére elmondta: az ünnepi köszöntőt Koós Csaba, Barcs város polgármestere mondta, akit Boros Kristóf követett versével. Ezek után a Kapronczai AMI társastáncosai szórakoztatták a hölgyeket, az est hátralevő részében pedig Gyurókovics Tibor gondoskodott a jó hangulatról. A hölgyeket egy finom vacsorával vendégelték meg a szervezők, és mindenki kapott egy szál virágot. A hangulat – a résztvevők beszámolója szerint – kellemes, baráti volt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!