Versenyeredmények év eleji ösztönzésként

Olyan sok és jó pályamunka érkezett a barcsi gimnázium meseíró pályázatára, hogy az első három helyett, az első hat diákot jutalmazták korosztályonként. No, és az illusztrátorokat is.

A Széchényi Ferenc Gimnázium angol munkaközössége idén is megszervezte meseíró versenyèt az általános iskolák angolt tanuló felső tagozatosai számára. Nagyon népszerűnek bizonyult a verseny, volt olyan évfolyam, ahol 18 mese közül került ki a legjobb hat. Az ötödikeseknél a barcsi Arany és Deák iskola diákjai remekeltek, hatodik évfolyamon szigetvári, marcali, és nagyatádi gyerekek közé egy barcsi került be. A hetedikesek legjobb pályamunkái egy kivétellel aranyos diákok tollából kerültek ki. Az egy kivétel marcali tanuló. A nyolcadik évfolyam deákos dobogósokat termett, valamint két szigetvári és egy nagyatádi meseíró került a legjobbak közé.

Különdíjjal jutalmazták a legjobb illusztrációkat, melyek a mesékhez készültek. A legszebb illusztrációkat Gali Laura (barcsi Deák), Csapó Amira (szigetvári Tinódi), Kliment Villő Zselyke (nagyatádi Bárdos) és Novszky Napsugár (szigetvári Istvánffy) készítették.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!