Véget értek az osztálykirándulások és a jutalomutazások

A tanév utolsó hetei szinte minden alkalommal osztálykirándulásokról szólnak, valamint jutalom utazásokról. Barcson az idei évben ez három ízben egyet jelentett. A KÉSZ három osztályt vitt el tanulmányi kirándulásra.
 

Van ahol egy, van, ahol több napos utakat szerveznek, illetve finanszíroznak a szülők, attól függően mit bír el a családi kassza. A nyolcadikosoknál ezt mindig nehéz összehangolni, hisz nagyon szívesen mennének még legalább egyszer együtt, viszont a ballagás költségei ezt rendre felülírják. Épp ezért a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Barcsi Csoportja versenyt hirdetett, és a játékos, vidám vetélkedő első három helyezett csapata az egész osztályt elvihette magával. A kirándulások teljes költségét a helyi vállalkozások és szervezetek valamint magánszemélyek adománya tette lehetővé.
Szigetvárra, középkori kirándulásra ment az Arany János Általános Iskola csapata, Sümegre a babócsai, Gábor Andor Általános Iskola végzőseinek csoportja, Ópusztaszerre pedig a Dráva Völgye Középiskola csapata vihette el osztályát.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!