Van kuruc és labanc pálinka is

Másként készül a kuruc és másként az úgynevezett labanc pálinka – tudtuk meg a többszörös díjnyertes Tóth Tamástól, aki saját pálinkáriumára méltán lehet büszke Barcson. A pálinkát szerető és készítő ember azonban odafigyel arra, hogy miből is főz, ez pedig már a gyümölcs érése előtt is figyelmet érdemel. 

Kis szélsőséggel mondható, hogy pálinkát főzni mindenből lehet, aminek cukortartalma van – mindezek ellenére óva int a céklapálinkától például, amely szintén egy szélsőséges terméke a magyar pálinkatörténetnek. Tóth Tamás műhelytitkait – illetve azok egy részét – a hétfői Barcsi Krónikában is bemutatjuk a Híd Televízióban. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!