Változnak a Volánbusz menetrendek is

Ahogy arról már mi is beszámoltunk december 11-én változnak MÁV-Volán-csoport menetrendjei. A vonatközlekedés megszokott rendjét a Barcs-Pécs szakaszon nem érintik a változások, ám a buszmenetrend több ponton is módosul. 

Az egyik menetrend változás, ami érintheti a város lakóinak életét, hogy Barcs - Kálmáncsa - Homokszentgörgy - Lad autóbuszvonalon az iskolai előadások napján a Barcsról 06:15-kor Lajoshazapusztára induló járat 15 perccel korábban 06:00 órakor indul, és Kálmáncsa (Lajosházapuszta), Forduló érintése nélkül Homokszentgyörgy, Vasút u. megállóhelyig meghosszabbítva közlekedik Kálmáncsa, Forduló és Homokszentgörgy, Mariettapuszta érintésével. 
Továbbá az iskolai előadási napokon Lajosházapusztáról 06:52-kor a Barcsra induló járat 8 perccel később 07:00 órakor indul, és Kálmáncsa érintése nélkül Homokszentgyörgy, Vasút u. megállóhelytőlmeghosszabbítva közlekedik. 
Az iskolai előadási napokon a Ladról 06:18-kor Barcsra induló járat Kálmáncsa (Lajosházapuszta), Forduló érintésével közlekedik. Így a járat Lad, Ady Endre u. 3. megállótól 06:18-kor indul és 07:30-kor érkezik Barcsra. 
Az iskolai előadási napokon a Barcsról 6:45-kor Kaposvárra induló autóbuszjárat Homokszentgyörgy, Mariettapuszta megállóhely érintése nélkül közlekedik, így Homokszentgyörgy, Postától 9 perccel korábban közlekedik végig a vonalon. 

Fotó: Facebook/Volánbusz Zrt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!