Változik a menetrend a hosszú hétvégén

Nemcsak a változó menetrendre kell figyelni, hanem arra is, hogy még az utazás előtt gondoskodjon mindenki a menetjegyek megvásárlásáról.

A november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható.  A MÁV-Volán-csoporthoz tartozó közlekedési társaságok – MÁV-START, Volánbusz – a mindenszentek ünnepéhez igazították a járatok közlekedési rendjét.  

A MÁV-START vonatai október 31-én vasárnap az ünnepnapi, november elsején a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a Volánbusz is arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaság honlapján, valamint érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható.

A VOLÁNBUSZ HELYI ÉS HELYKÖZI AUTÓBUSZAINAK KÖZLEKEDÉSI RENDJE IS VÁLTOZIK:

  • október 30., szombat szabadnap, a nyári időszámítás utolsó napja,
  • október 31., vasárnap munkaszüneti nap, a téli időszámítás első napja,
  • november 1., hétfő munkaszüneti nap, a hét első tanítási és munkanapját megelőző nap,
  • november 2., kedd a hét első tanítási és munkanapja,
  • november 3., szerda tanítási nap, munkanapi rend alapján közlekednek a buszok.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!