Vakrandira hív a Barcsi Városi Könyvtár ismét

Házasság hete alkalmából holnaptól könyvkiállítás látható a Barcsi Városi Könyvtár kiállítóterében, és szintén holnaptól, újabb Vakrandi várja az olvasókat egy-egy könyvvel.

2024. január 3-án nyílt meg a Bálint Ágnes Emlékkiállítás a helyi bibliotéka emeleti kiállítótermében, mely február 10-ig volt látogatható. A vándorkiállítás anyagát egy új összeállítás váltja a héten. A házasság hete alkalmából a témával kapcsolatos könyvek kapnak helyet a tárlókban. Ez a szerdai nap még egy szempontból érdekes, február 14. lesz, és Bálint-Valentin nap alkalmából ismét Vakrandit rendeznek. Az előző évek nagy érdeklődésére tekintettel ismét, egy-egy előre becsomagolt könyvet válaszhatnak maguknak a látogatók.

Nem csak ez a hét tartogat több programot is a könyvtárban. Január elseje óta, számos esemény társult a könyvkölcsönzéshez. Legutóbb például felolvasó est és íróolvasó találkozó volt Kaszás Istvánnal és Párkányi Zoltánnal a KönyvGardrób szervezésében, a gyerekek pedig farsangi kézművesfoglalkozáson vehettek részt. Most a Valentin napi események jelentik a plusz izgalmat, hisz csak odahaza derül ki, ki milyen írást választott.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!