Utolsó nyári közös fellépésen a Barcsi Városi Fúvószenekar és Mazsorett Egyesület

Az elmúlt hét is hozott fellépést a mazsoretteseknek és fúvósainknak. Nagypeterden jártak, ez volt nyáron az utolsó közös fellepésük.
 

Pávics Judit, a Vénusz Mazsorett Csoport vezetője szerkesztőségünknek elmondta, hogy szeptember másodikán még együtt szerepelnek Csokonyavisontán a fürdő fesztiválon, de azt követően őket már csak az októberi Európa Bajnokság várja. A Magyar Látványtánc Sportszövetség ezt a megmérettetést az október 23-i hétvégére rakta, így csak reménykedni tudnak abban, hogy a járvány következő hulláma nem szól közbe.
Pávics Judit a nyári fellépések közül kiemelte a balatonlellei cirkuszos fellépést, amikor Magyar Nemzeti Cirkusz meghívására  színesítették azok felvonulását, valamint a balatonmáriai fesztivált, amikor a tóban is táncoltak a lányok és fújtak a fiúk. Már túl vannak a nyárzáró közös családi összejövetelen is, tényleg csak az Európa Bajnokságra készülnek.
Szehágel Balázs, a Barcsi Városi Fúvószenekar vezetője azonban még számos programról és feladatról beszélt. pl. Meghívásuk van a csokonyavisontai fürdő fesztivál mellett a barcsi, Drávai Szabadstrandra tervezett Nyárbúcsúztatóra is, valamint Daruvárra, és fellépnek a szeptemberre ütemezett, januárban elhalasztott somogyi megyenapon, Barcson, de szeptember végén Dunaszekcső is várja majd őket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!