Utolsó fordulóhoz érkezett városismereti játékunk

Végigjátszottuk a nyarat, így legnagyobb sajnálatunkra utolsó fotóval zárjuk a BarcsMédia, a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ és a barcsi Turisztikai Infopont közös városismereti játékát. Természetesen a tizenkettedik forduló két nyertese is kiderül a cikkből.

Tizenkettedik heti feladványunk helyes megfejtése: Bajcsy Zsilinszky utca (hivatalosan ezt az utcát jelölik Darvas Iván képének helyszíneként)

A nyertesek: Pápai-Horváth Kata és Kovács Szilveszter

A játék menete az utolsó fordulóban is változatlan. Egy jellegzetes épület vagy barcsi jelenség kis részletét töltjük fel a www.barcsihirek.hu oldalra. A játékos kedvűek feladata pedig nem más, minthogy megírják a BarcsMédia elérhetőségére, hogy az adott dolog Barcs vagy városrészeinek melyik utcájában található. A megfejtés most is egy utcanév lesz. 

Hol készült a fotó?

A helyes választ beküldők között a nyár jegyében páros sétahajójegyeket sorsolunk a Jégmadár menetrend szerint vasárnap induló járataira, illetve páros belépőket a gyógyfürdőbe. A helyes válaszokat sms-ben vagy viber üzenetben a 0670/639-102-7-es nem emelt díjas számra vagy facebookon privát üzenetben a BarcsMédia oldalára várjuk. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!