Út és épületfejlesztés Csokonyavisontán

"Külterületi helyi közutak fejlesztése" címmel projekt indító rendezvényt tartottak Csokonyavisontán, abban a szolgálati lakásban, melynek felújítása most ért véget. A rendezvény így egyben project záró esemény is volt.

 

Harasztia Attila, Csokonyavisonta polgármestere szerkesztőségünk vendégeként beszélt arról, hogy a Magyar falu Program 29.999.998 Ft-os támogatásának köszönhetően sikerült a szolgálati lakást teljesen felújítani. Nyílászárókat cseréltek, tetőt, gépészeti berendezéseket, és a szigetelés is megtörtént.
Csokonyavisonta és Homokszentgyörgy Községek Önkormányzatainak együttműködésében megvalósuló útfejlesztés projektindító rendezvényen pedig arról az útról volt szó, mely lerövidítené az utazási időt mind Kaposvár, mind Pécs irányába a fürdőtelepülésről. a Vidékfejlesztési Program 313 millió  forintnyi támogatása teszi lehetővé, hogy szilárd burkolatot kapjon Marietta puszta, és Alexandra Puszta közötti 3,2 km-es táv, és műtárgyak épüljenek, és megoldják a vízelvezetést. A konzorciumot ez esetben Csokonyavisonta és Homokszentgyörgy alkotja.

fotó: Csokonyavisonta Önkormányzat

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!