Úszótábor, tizenharmadszor is

Nem babonásak a Dráva Úszó és Szabadidősport Egyesület vezetői, 13. alkalommal is meghirdették az úszótábort. Úgy tűnik a szülők és a gyerekek sem babonásak, mert 30 fő vesz részt a hét programjain.
 

Az egyesület elnöke, Némethné Bojtor Beáta tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy újra népes csapat gyűlt össze. A 14 egyesületi tag mellé 16 külsős érkezett idén. Ők, bár alap szintű úszástudással rendelkeznek, mégis csak most ismerkednek közelebbről a sportággal. Erre bőven nyílik lehetőségük, hisz minden délelőtt az úszás oktatás és az edzés a főszereplő, Boa Árpád és Tarlósi Dorina edzők vezetésével. Őket Szabó Hanna, és Szabó Petra középiskolások segítik, közösségi szolgálat keretében.
Mint megtudtuk, minden napra jut egy-egy külön program is. Hétfő délután pl. szárazföldi tréfás vetélkedőn vettek részt, kedden vízi vetélkedőn mérték össze tudásukat. A tábor résztvevői hétfőn alakítottak négy csapatot, és ezek az állandó kis csapatok mérkőznek egymással a hét folyamán, és a megszerzett pontok alapján, pénteken hirdetnek majd eredményt. Így az úszásgyakorlás mellett a közösség formálást, a közösséghez tartozást, a csapatösszetartást, az együttműködést is gyakorolják, és barátságok is szövődhetnek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!