Ünnepi események sora az év utolsó Barcsi Krónikájában

Hétfőn jelentkezett a Híd Televízió ez évi utolsó hírmagazinja, melyben szó volt intézményi karácsonyokról, strandévzárásról, virtuális barangolásról a könyvtárban, kastélyosdombói fejlesztésekről, komlósdi mézeskalácsfaluról és sporthírek mellett advent harmadik gyertyagyújtásáról is.

Nem csak ovisok kaptak alapítványi támogatást az idei karácsonyi ünnepély alkalmával, hanem az óvodai nevelő munkát végzőket is díjazták. A Barcsi Krónikában az év óvodapedagógusa, az év dadusa, és az év pedagógiai asszistense.
Hiányzik a fürdővendégek számának összesítéséből a májusi júniusi hűvösebb idő miatti kiesés, így 135 ezres forgalommal zárhat a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ. Ez még mindig elmarad a 2019-es évtől, de folyamatos a vendégszámok emelkedése.
Az Ökumenikus Segélyszervezet több mint egy évtizede megkezdett térségfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett Kastélyosdombón. Ehhez a szervezet több kiemelt partnere is csatlakozott: míg az E.ON a kábelek föld aláhelyezését és a közvilágítás megújítását, addig a Viastein Kft. a Fő utca teljes térkövezését segítette saját eszközeivel.
Részletek a 2023.december 18-i Barcsi Krónikában, mely a barcsmedia.hu oldalon illetve a youtube csatornánkon és a facebookon is elérhető.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!