Ünnepi adásnap a HÍD Televízióban

December 24-én, zenés összeállítással kíván nagyon boldog békés ünnepet a HÍD Televízió szerkesztősége. Az előző évek sikerének köszönhetően újra barcsi előadók produkcióira díszíthetik a város lakói a karácsonyfákat.
 

A BarcsMédia forgatócsoportja decemberben végigjárta a városi hangversenyeket, koncerteket, és, ha már ott voltak, rögzítették is őket.  Ezeket tűzi műsorra a HÍD TV december 24-én, vagyis idén karácsony szenteste is barcsi művészeti csoportok, iskolák produkcióval hangolódhatnak az ünnepre a helyi televízió nézői.
16 órától az ünnepi adásban láthatjuk a Szivárvány EGYMI adventet nyitó műsorát, a Bárdos Lajos Vegyeskar és a Német Hagyományőrző Egyesület Kórusának közös karácsonyváró kórushangversenyét, de a megye művészeti iskoláiból érkezett pedagógusok koncertjét is megnézhetik a Szent estére készülők. az ünnepi műsorok sora itt nem ér véget, hisz szilveszterkor is készülhetnek a szerkesztőséggel az év búcsúztatására, még pedig újabb zenés műsorral. December 31-én a Barcsi Városi Fúvószenekar koncertjének felvételét láthatják a HÍD TV nézői.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!