Újságíró palánta a barcsi gimiben

A nagyatádi Zachariás Zsuzsanna, nyerte a Somogyi Hírlap Aranytollát, a kaposvári Péntek Kamilla, az Aranytoll pályázaton a második helyezést szerezte meg, míg a barcsi Takács Eszter a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az őszi és a téli hónapokban öt somogyi iskola több mint húsz diákjának interjúit, tárcáit, tudósításait közölte a lap. A Séta oldalak a jövőben is olvashatóak lesznek, írta beszámolójában napilapban.
 

A Somogyi Hírlap, Sajtó és Tanulás (SÉTA) programjában vett részt ősszel a Széchényi Ferenc Gimnázium diákja, Takács Eszter, aki szeptemberben, a magyar tanárnőjével, Varga Otíliával nevezett a versenyre és összesen 16 cikket küldtek el. Ebből négyet kiválasztottak a szerkesztőségben, ami megjelent az újságban és az internetes felületen, majd a verseny zárásaként 3. helyezést ért el velük.
Takács Eszter élménybeszámolójában elmondta, hogy a január 17-i díjátadón, találkozott Lengyel János főszerkesztővel, Nagy László lapszerkesztővel és Góz Lilla újságíróval. Nagy Lászlótól tanácsokat kapott, Góz Lilla pedig interjút készített vele.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!