Újra érkezik Kormányablakbusz a térségbe

Csokonyavisontára, Babócsára, Bolhóra, Vízvárra, Homokszentgyörgyre és Darányba is érkezik a következő hetekben kormányablakbusz.
A Somogy Vármegyei Kormányhivatal honlapján tájékoztat minden hónapban a mobil ügyintézés állomásairól. A menetrend szerint a héten és a hónap második felében is lesz lehetőség utazás nélkül is ügyet intézni a térség falvaiban.

Az ügyfélszolgálat keretén belül személyi okmányokkal (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, lakcímkártya, útlevél, ügyfélkapu, parkolási igazolvány, diákigazolvány) és gépjárműi okmányokkal, valamint a kormányablakban indítható ügyekkel kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség. 
Bárdudvarnok, Kadarkút és Mike után kedden Zamárdi, Szántód és Kereki egy-egy megálló, szerdán pedig, 9-10 óráig, Csokonyavisonta, önkormányzati parkoló, 10:45-11:30 Babócsa, művelődési ház, 12:30-13:15 Bolhó Önkormányzat parkoló következik, végül 14:00-14:45 Vízvár orvosi rendelő melletti terület. A hónap végén, október 27-én, délelőtt Homokszentgyörgy és Darány lakosai élhetnek majd a kormányablakbusz nyújtotta szolgáltatással.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!