Újabb sikereket ért el a Vénusz Mazsorett Csoport

A Star Dance Aréna Nemzetközi Minősítő Versenyen 13 arany és 3 ezüstminősítést szerzett a Vénusz Mazsorett Csoport és számos különdíjat. Az első versenyükön résztvevő picik is remekeltek.
 

Pávics Judit, a csoport vezetője számolt be a legújabb sikerekről szerkesztőségünknek. Mint fogalmazott, hárommal, több produkcióval neveztek most, mint a Magyar Látványtánc Sportszövetség (MLTSZ) országos versenyének területi fordulójára. Ez a három produkció a legkisebb szólistáké volt, akik ráadásul életük első versenyén vettek részt. Ezeket az előadások eddig még csak egyszer látta közönség, a barcsi gála alkalmával. Viszont annyira jók lettek, hogy mindegyik arany minősítést ért el, pedig még csak alig bő egy éve mazsoretteznek a lányok.
Pávics Judit azt is hozzátette, hogy az MLTSZ országos döntőjébe jutott produkcióknak is nagy sikere volt. Összesen 13 arany és 3 ezüst minősítéssel lettek gazdagabbak, sőt, az egyik csoportos produkció maximum ponttal Kis csillag minősítés kapott, akárcsak az egyik szólista. Kaptak három különdíjat és a csoport megkapta a legharmonikusabb előadásért járó elismerést is.
Most egy pici pihenés után teljes gőzzel készülnek a Magyar Látványtánc Sportszövetség versenyének országos döntőjére, melyet májusban rendeznek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!