Újabb pontok a barcsi judó csapatnak

Javában zajlanak a judo sportág top versenyei, a Magyar Bajnokság korcsoportos megmérettetései, melyek közül a Junior „B” zajlott a hétvégén, ahol Maráz Nándor újabb pontokat szerzett a Barcsi Judo Sportegyesületnek.

Cegléden rendezték a Junior "B" Magyar Bajnokság fordulóját, 18 éves felső korhatárral. Ide nevezte két ifi versenyzőjét a barcsi klub, hisz a verseny szabályzat nem tiltja, hogy fiatalabbak is induljanak, és a magasabb kor, magasabb súlycsoport ellenére is sikerült pontot szerezni. Maráz Nándor (91 kg) 100 kg-ban ismét gyarapította az egyesület pontjait a 7. helyezésével, Szakács Zéténynek 73 kg-ban most ez nem sikerült.
Janecsek László vezető edző szerkesztőségünknek elmondta, hogy a Magyar Bajnokságon illetve a nemzetközi versenyeken elért pontok alapján állítja fel a Magyar Judo Szövetség az egyesületek országos rangsorát, és ez alapján adja az un. Műhely támogatást. Ez a most szerzett hat pont magasnak számít, hisz a Diák Magyar Bajnok 7 pontot kap. Az elmúlt években a barcsi klub a mezőny közepén helyezkedett el, az idei rangsor még alakul, hisz hátra van pár korosztályos verseny a bajnokság zárásáig. December 2-án pl. a 10 évesek mérik össze tudásukat.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!