Újabb nemzetközi verseny a barcsi judokák mögött

Két szlovéniai nemzetközi versenyen szerepeltek már ebben az évben a barcsi judokák. Januárban Muraszombaton, az elmúlt hétvégén, Lendván jártak.

A Muravidék két legismertebb városába felkészülés verseny csalta a város sportolóit. Janecsek László, vezetőedző megkeresésünkre elmondta, azért ez a külföldi orientáció, mert az utánpótlás korúaknak is szükségük van versenytapasztalatra ahhoz, hogy majd az itthoni megmérettetéseken jól szerepeljenek. Márpedig, indul a Magyar Országos Bajnokság, melyen ifi kategóriában is indulnak a Barcsi Judo Sportegyesület növendékei. Ehhez kapcsolódóan, a héten, szerdán már közös edzést tartanak a régiós klubok. A küzdelmi keretedzés helyszínét Kaposvár adja, az első verseny pedig Szegeden lesz, február 17-én.
48.Nemzetközi Judo Versenyre, Lendvára, az elmúlt hétvégén, hét fővel utazott az egyesület. U12, U14 korcsoportban várták a nemzetközi judo versenyre a nevezőket. A honlapon is közzé tett eredményeik:
U12 Molnár Hanna 30 kg 1.hely, Varga-Véber Zoé 36 kg 2. hely, Bogdán Bianka 36 kg 3.hely, Szári Attila 38 kg 1.hely, Paksicza Péter 42 kg 3.hely, Tóth Sára +57 1.hel,y U14 Maráz Dorina +63kg 2.hely.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!