Újabb lépés az egészségtudatos élet fele

Folytatja egészségmegőrzést segítő előadás sorozatát a Barcsi Szív Egyesület. Ezúttal a magasvérnyomás lesz a főszereplő, 2024. február 28-án.

Újabb szakorvost lát vendégül a civil szervezet. Január végén dr. Herr Gyula kardiológus, most pedig dr. Illyés Edit belgyógyász beszél megelőzés jelleggel a magasvérnyomás kialakulásáról, ártalmairól, szövődményeiről, valamint az agyi keringés, az agyi történések, az agyvérzés, illetve embóliák kialakulásáról és a véna betegségek, infarktus előzményeiről. Minderről a Barcsi Szív Egyesület elnöke tájékoztatta szerkesztőségünket.
Pénzár Árpádné azt is elmondta, hogy a téli időszakban rendszeresek az előadások, a tavasz azonban inkább a mozgásos programoknak az ideje. Már szerveznek egy kirándulást a Balaton-felvidékre, Nagyvázsony, Gyulakeszi, Kapolcs érintésével, vagyis folytatódik a kirándulások sora, a kastélyprogram és a túrázás. Márciusban pl. Mecsek-túrára utaznak, és a Dömör kaputól újabb túrautvonalat járnak be.
Most azonban először is a február 28-i előadásra várnak minden egyesületi tagot és külsős látogatót, a Móricz Zsigmond Művelődési Központba, 17 órára.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!