Újabb jó hír érkezik Barcsra!

A mai naptól Barcs város belterületén a vasútállomást érintő valamennyi országos és regionális autóbuszjáraton elfogadják a Barcs kezdő- vagy végponttal megváltott vasúti bérleteket a vasúti rá- és elhordó forgalomban – olvasható a Nagykanizsa-Barcs-Pécs vasútvonal közösségi oldalán.

Az intézkedés nagyban segíti a vasútállomás elérését azoknak, akik Barcsról vagy Barcsra járnak vonattal dolgozni, iskolába, és utazásukhoz vasúti bérletet váltanak. A vasúttársaság arra bátorítja a bérletes utasokat, hogy használják ki ezt a remek lehetőséget, hagyják otthon autóikat és menjenek busszal az állomásra, hiszen ezzel a környezetüket is védhetik és kímélhetik a pénztárcájukat is.

A vasúti bérleteket az alábbi szakaszokon fogadják el:

• Barcs, vasútállomás – Barcs, Deák Ferenc u. viszonylatban a 6096 Barcs – Babócsa – Bélavár – Csurgó autóbuszvonalon;

• Barcs, vasútállomás – Barcs, Béke u. viszonylatban az 1177 Budapest – Siófok – Marcali – Nagyatád – Barcs autóbuszvonalon;

• Barcs, vasútállomás – Barcs, somogytarnócai elágazás viszonylatban az 5688 Pécs – Barcs – Nagyatád – Csurgó – Nagykanizsa, az 5966 Kaposvár – Kadarkút – Nagyatád – Barcs, a 6041 Siófok – Látrány – Kaposvár – Nagyatád – Barcs, a 6081 Barcs – Nagyatád – Marcali – Balatonszentgyörgy és a 6115 Nagyatád – Lábod – Barcs autóbuszvonalakon;

• Barcs, vasútállomás – Barcs, felső viszonylatban az 5688 Pécs – Barcs – Nagyatád – Csurgó – Nagykanizsa, az 5964 (Kaposvár -) Kadarkút – Lad – Barcs, a 6011 Siófok – Dombóvár – Kaposvár – Barcs, a 6085 Barcs – Kálmáncsa – Homokszentgyörgy – Lad, a 6088 Barcs – Istvándi – Szigetvár, a 6091 Barcs – Istvándi – Szentborbás – Felsőszentmárton és a 6292 Barcs – Kétújfalu – Sellye – Siklós – Villány autóbuszvonalakon.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!