Újabb faültetés Barcson és Somogytarnócán

Az elmúlt hetekben megcsodált virágzó díszcseresznye fasor hosszabb lett a barcsi városközpontban, a tarnócai településrészen pedig sokasodtak a szomorúfűzek. Több mint 30 facsemetét ültetett ki a városgazdálkodás az elmúlt két napban.

14 csemete a Bajcsy- Zsilinszky utcát díszíti a Sétáló utca és a körforgalom közötti szakaszon, ezek a posta előtti díszcseresznyesor folytatásai. Szintén fasort alkot az a nyolc szomorúfűz is, mely Somogytarnócán, a Faluháznál került a telekhatáron húzódó kerítés elé. Közvetlenül a Faluháznál a kivágott gesztenyefák helyére egyelőre nem ültettek semmit, hisz a tuskók még a földben vannak. Viszont pár hete a játszótérre ültetett szomorúfüzek társakat kaptak. Kettő került a kastélyparkba egy tulipánfa társaságában, egy pedig a buszmegállóba. Az ültetés itt nem ért véget. A kastélypark és az ABC között húzódó járda szélére kilenc elemes kőris és juhar sort telepítettek.
Pár héttel ezelőtt a Hősök terén, a Széchényi konyha előtti parkban volt ültetés, és pótlás a Kodály Zoltán utcában, valamint az új játszótér környezetében.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!