Újabb eszköz a Barcsi Mentő Alapítványtól

A Barcsi Mentő Alapítvány 22 éve segíti a barcsi mentőállomás munkáját, és igyekszik olyan műszerek, vagy épp a mindennapi feladataok ellátásához szükséges felszerelést megvásárolni, mely központilag nem áll rendelkezésre. Legutóbb egy EDAN iM20 betegőrző monitort adott át a kuratóriumi elnöke Kaviczki Károly mentőtiszt Zak Zoltán állomásvezető mentőtisztnek.

Kaviczki Károly szerkesztőségünknek elmondta, hogy az 1.350.000 forint értékű berendezés, az esetkocsi mellett 24 órában működő mentőautóban segít majd a helyszínen vizsgálatok során, illetve biztosítja a beteg megfigyelését szállítás közben. Vérnyomás- és véroxigénmérés, ekg-monitorozás, mind nagy segítség az ápolónak. Az eddig használt műszer átkerül a nappal besegítő mentőautóba.
Az alapítvány igyekszik folyamatos segítséget nyújtani, így újabb két ágyat cserélt le a pihenőben kényelmesebb fekhelyre, és apró, a napi munkát segítő tárgyakat is ajándékozott, mint pendrive, hátizsák vagy irodaszerek. Kaviczki Károly megfogalmazta, hogy a segítségnyújtás annak függvénye, hogy mekkora összeget kapnak az adók 1 százalékából, ezért köszönik az eddigi segítséget, és kérik, hogy idén se feledkezzenek meg a Barcsi Mentő Alapítványról.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!