Újabb érmeket hozott a postás a barcsi mazsorett csoportnak

Járvány idején postán érkeznek az érmek, elismerések, elmaradnak a díjkiosztók.  A versenyek nagy része is online zajlik. Pávics Judit, a barcsi Vénusz Mazsorett Csoport vezetője szerkesztőségünknek elmondta: kedden is érkeztek számukra érmek, ezek a legutóbbi internetes megmérettetés sikerének bizonyítékai.

Tavasszal és nyár elején sorra maradtak el az elmúlt évben a versenyek, ezért beindult az online bemutatkozás és értékelés. Mint arról mi is beszámoltunk, a Vénusz Mazsorett Csoport szóló produkciói hónapokon át arattak. Az évet 3 arannyal, 1 bronzzal és 1 különdíjjal zárták a Karácsony Kupában.  A Dalma Dance Club online országos táncversenyén indulók mindketten a legmagasabb, azaz GOLD kategóriában versenyeztek. Polhammer Réka senior 1bot kategóriában 3.helyezést ért el, Grózner Alexa gyermek 1bot kategóriában 1. helyezést,  gyermek egyéb eszközös kategóriában 1.helyezést,  gyermek pompon kategóriában arany  minősítést szerzett.  Szalagos koreográfiájával pedig Alexa egy különdíjat is begyűjtött.
Az idei év is így kezdődik. Egy pécsváradi versenyt online szerveznek meg mostanában, de mivel nem lehet közösen gyakorolni és november óta nem találkoztak, nem készült új felvétel, ezért a lányok ugyanazokkal a produkciókkal tudnak csak indulni.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!