Újabb barcsi tolvaj került rendőrkézre

Hétfőn rendőrautók álltak meg több barcsi ingatlan előtt, majd megbilincselt fiatalembert kísértek az ingatlanokhoz. Helyszíni bejárást tartottak.

Korábban írtunk róla, hogy 2021. októberében és novemberében Barcson két nyitva felejtett autóból készpénzt vittek el, valamint számos ingatlanba besurranva készpénzt, élelmiszereket, dohányt, szeszes italokat, valamint különböző műszaki cikkeket tulajdonítottak el. November közepén már sikerült egy duót lefülelni, de az elmúlt héten újabb besurranó lopásokat jelentettek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. november 29-én hajnalban bejelentés érkezett, hogy az egyik barcsi utcában a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki elmenekült. A rendőrök haladéktalanul a helyszínre vonultak, megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként nem sokkal később elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Barcsi Rendőrkapitányságon a 25 éves férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amelynek során részletes vallomást tett. Olyannyira, hogy még több olyan bűncselekményt is bevallott, amelyek elkövetéséről addig még a hatóság sem tudott, így azok felderítése jelenleg is zajlik. A nyomozók az alsószentmártoni lakost bűnügyi őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!