Újabb barcsi a karate válogatottban

Levelet kapott a Karate Szövetségtől a BVSE karate szakosztályának egyik edzője, hogy versenyzői közül is hívnak a válogatott keretbe sportolót.
2021 őszén, az újonnan megalakult Ifjúsági Válogatott keretébe az ifi, azaz U14-es korcsoportban elért kiemelkedő eredményei miatt Otártics Enikőt várják nagy szeretettel a magyar válogatottba.

 

Mint olvasható a levélben, az Ifjúsági Válogatott célja, hogy megismertesse a válogatott struktúrát a gyerekekkel, hogy az eredményes fiatal sportolókat összetartsa, és, hogy mentálisan is felkészüljenek a hivatalos korosztály nagy versenyeire (EB,VB). A csapatépítés és az edzés már novemberben indul. November 14-én, már az UTE karate termében készül és edz Otártics Enikő. A WKF kumite korosztályos válogatott edzői stáb Szathmáry Renáta, Tóth Beatrix, Hecker Balázs, és Hübner András

A BVSE karate szakosztályában folyó kiváló munkát bizonyítja, hogy Otártics Enikő, már a nyolcadik korosztályos válogatott versenyzője Erdős Zoltánnak. Az első Vidák Balázs volt, majd következett Boros Ákos, Szabó Zoltán, Nagy Péter (kata), Erdős Martin, Igricz Ivó, és Szinyákovics Gergely.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!