Újabb adományok a német testvérvárosból

Haza indult ma reggel az az öt fős csoport, mely Sinsheimből érkezett Barcsra. A német tűzoltók nem csak barcsi kollégáikat látogatták meg, hanem adományokat is hoztak.

Egy év kihagyás után ismét érkeztek lánglovagok a testvérvárosi kapcsolat jegyében, két mikrobusszal és csomagokkal. Tisztítószereket, és tisztálkodási szereket kaptak idősek és gyerekek.
2024. április 11-én, csütörtökön délben érkeztek meg a vendégek, akiket a barcsi tűzoltók szállásoltak el. Első napon az Együtt Egymásért Szociális és Gyermekotthon fogadta őket, majd másnap délben a Szociális Központ. Mindkét helyszínre pelenkákat, mosószert, tisztítószereket, WC papírt, valamint a napi ellátáshoz szükséges higiéniai termékeket vittek. Az idősekre külön gondolt Sinsheim egykori polgármestere. Helmut Beck személyes pénzadományát küldött a központnak.
A barcsi látogatás ismét rövid volt, hisz szombaton reggel már indultak is haza a német tűzoltók, de a városi sétán túl belefért az itt tartózkodásba egy kis sörkóstolás Kastélyosdombón és egy verőcei kirándulás is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!